Articles

GRATIS løbeevent 2. november


Vi gentager succesen fra sidste år og pakker bilen med trailsko, som  vi tager med i skoven for at teste dem af ... du er hermed inviteret til at være med.

I år foregår det lørdag den 2. november kl. 10.00 i Fruens Plantage. Mødested og nærmere detaljer får du efter tilmelding. Vi forventer at slutte arrangementet omkring kl. 12.00. 

Ruten vil gå gennem såvel det meget kuperede terræn i Fruens Plantage som mere tilgængelige stier. Vi holder pauser efter behov undervejs.

Under eventen deltager også ultraløberen Tracy Høeg. Hun er amerikansk født og løber pt. på det amerikanske trail-landshold. Desuden har hun en lang række flotte trail-resultater på cv-et og har stor viden om trailløb generelt. Desuden er Tracy del af Team Salomon Denmark.

Tracy er blandt andet med for at svare på dine spørgsmål omkring trailløb ... og mon ikke hun er frisk på en løbe-udfordring i terrænet, hvis nogen har mod på det. Læs mere om Tracys bedrifter hér.

Du kan tilmelde dig helt frem til lørdag den 2. november. Tilmelder du dig senest onsdag den 30. oktober, serverer vi en sandwich og en vand efter løbeturen. Du kan altså tilmelde dig helt frem til lørdag formiddag, men tilmelder du dig senere end 30. oktober bliver det uden sandwich. 

Du tilmelder dig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Når vi har din tilmelding på mail, modtager du bekræftelse på din deltagelse. Vær opmærksom på, at antallet af pladser er begrænset. Først-til-mølle.

Vi tester sko fra Salomon, som er en af vores leverandører af trailsko.

Vi glæder os til at løbe med dig ...

 

Træning kr. 269,- pr. måned

Opret dig i Fysium træningscenter hér. Oprettelse inkl. træningsplanlægning kr. 249,-